E-mailblog.nl

Aug/10

17

IBM neemt Unica over voor 480 miljoen dollar

IT-gigant IBM heeft de marketing management provider Unica overgenomen voor 480 miljoen dollar, zo is te lezen op B2B Marketing Online. Met deze overname breidt IBM zijn positie op service- en softwaregebied uit, waar het eerst vooral op hardware was georienteerd. Unica biedt de mogelijkheid tot verregaande automatisering van het marketingproces en het in contact komen en blijven met verschillende klanten via allerlei kanalen. Nieuwe marketingkanalen, de groter wordende druk om resultaten te halen uit marketing-investeringen en een groeiende vraag naar content en communicatie op maat bij consumenten zorgt ervoor dat dergelijke slimme services steeds belangrijker worden, zo laat concurrent Aprimo weten.

ibm_unica_marketing

RSS Feed

Nog geen reacties.

Plaats reactie

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

«

»

Search

Theme Design door devolux.org

© 2010 E-mailblog.nl