E-mailblog.nl

Dec/09

2

Twitter gebruiken om verzendmomenten te optimaliseren

Via Toddle.com wordt de tip gemeld om Twitter te gebruiken als marketingkanaal om optimale verzendmomenten te researchen voor e-mailcampagnes. In het voorbeeld wordt de situatie van een marketing manager van een hotel in Dublin beschreven waarbij het zoekgedrag en activiteit op Twitter in beeld wordt gebracht (zie afbeelding):

twitter_google_reader

Hiermee kan achterhaald worden op welke dag en tijdstip de meeste activiteit plaatsvindt op Twitter over een bepaald onderwerp, wat de marketing manager weer kan gebruiken om het verzendmoment te optimaliseren.

RSS Feed

Nog geen reacties.

Plaats reactie

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

«

»

Search

Theme Design door devolux.org

© 2010 E-mailblog.nl